ALL-NEW Specialized Turbo Levo

Specialized Turbo Levo

De elektrische Mountainbike opnieuw uitgevonden

De geheel nieuwe Turbo Levo is een grondig herontwerp van een fiets die niet alleen de lat legt voor e-mountainbikes – het belichaamt het ook. En voor de goede orde, dat zegt heel wat. Nu, het heeft alles dat we hebben geleerd van de ontwikkeling van de nieuwste Stumpjumper en neemt het op in een slanker, stijver, meer speels en ongelooflijk geschikt chassis.

We hebben het gewicht gesplitst van het chassis en de motor. In het proces, hebben wij de lichtste en beste handling full-suspension, e-mountainbike tot nu toe gemaakt. Van daaruit hebben we een geheel nieuw technologisch systeem ontworpen voor de Levo die het bereik van de fiets met maar liefst 40% verhoogt. De rijders hebben nu de kracht om meer paden te rijden dan ooit tevoren.

Ten slotte brengen we meer controle, aanpassingsvermogen en connectiviteit op uw vingertoppen met een op het stuur gemonteerde afstandsbediening. Een nieuwe slanke top tube display (TCU). Een opnieuw ontworpen, intuïtieve missie Controle app die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om de prestaties van jouw LEVO te personaliseren.

We hebben net de lat hoger gelegd. Nog een keer.

Ontdek de nieuwe TURBO LEVO bij Fietsen Schenk of download hier de brochure.