Door de groei van de volledig geveerde XC-fietsen, merkten we dat hardtails een beetje werden vergeten. Dus dachten we bij onszelf: ‘Dit is de tijd om de wereld wakker te schudden met een modern, revolutionair ontwerp.’ Zeg hallo tegen de Epic Hardtail Expert.

THE GAME CHANGER

De Epic Hardtail is het lichtste productieframe tot nu toe. Indrukwekkend, maar het is veel meer dan dat. We hebben ook de meest capabele en comfortabele cross-county fiets ooit gemaakt, omdat je niet sneller bent als je niet comfortabel op de fiets zit.

MEER CONTROLE BETEKENT MEER SNELHEID

Wil je sneller rijden? Wie niet? Daarom hebben we de balhoofdhoek luier gemaakt en het bereik vergroot. De Epic heeft een korte wielbasis voor behendig rijgedrag, maar biedt meer voorspelbare besturing en een gecentreerde rijderpositie voor meer controle en snelheid op elk pad.

Vraag naar de specificaties en modellen in onze winkel.

Specialized Epic Hardtail - bestel hem nu

Met slechts 915 gram is het nieuwe Epic Fact11 frame verbluffend licht. Het Epic frame is ontworpen om capabel en comfortabel te zijn, met een progressieve geometrie en een geavanceerde composietlay-out die zorgt voor meer verticale compliance.

BESTEL