Fietsen Schenk groeit

Jaar na jaar groeit fietsen Schenk verder en dit dankzij onze klanten. We mogen dan ook met fierheid zeggen dat onze service en de koopervaring bij onze klanten erg in de smaak vallen. Door deze twee eigenschappen optimaal te houden kunnen we meer en meer klanten de fietsbeleving van hun leven geven.

Om deze beleving nog beter te maken hebben we stevige verbouwingsplannen. Zoals de meeste mensen al wel gezien hebben heeft onze voorgevel reeds een verandering ondergaan. Het pand rechts van ons is erbij genomen en de ganse voorgevel heeft een gedaanteverandering ondergaan. Nu is het uitkijken naar september want dan starten de grote verbouwingswerken. De bedoeling is om de winkel op te splitsen in twee delen, één deel zal een Specialized Brand Store worden waar sportfietsen de bovenhand nemen. In het andere deel gaan we de dagelijkse gebruiker verwennen met E-bikes, stads- en kinderfietsen. Zo maken we van het aankopen van een fiets een ware shop-belevenis met een persoonlijke begeleiding om u op en top te verwennen.

Onze nieuwe voorgevel kan u reeds komen bewonderen tijdens de opendeur van vrijdag 30 en zaterdag 31 maart, spring gerust even binnen al was het maar voor een gezellige babbel.

Groetjes,

Het Schenkteam