Over Fietsen Schenk

Over ons

Wie zijn we?

Ooit begonnen in 1989 door Gerard en Suzanne, ondertussen overgenomen en uitgegroeid tot een vaste waarde in het tweewieler landschap. Onder het motto “samen sterk” namen Gert en Tim in 2011 de winkel over, vanaf 2016 is Wannes ons clubje komen versterken. 3 jonge, dynamische ondernemers, met een gezamenlijke passie voor de fiets heten u welkom in onze winkel te Essen.

Wat doen we?

Bij ons kan u terecht voor allerhande Fietsen en accessoires. De ideale fiets is voor iedereen verschillend, onze verkopers begeleiden u graag stap voor stap in uw zoektocht. Wij gaan voor een persoonlijke, service gerichte aanpak. Bij ons koopt u niet “snel- snel” een fiets, samen gaan we op zoek naar uw ideale tweewieler. Bij ons kan u zelf het verschil tussen verschillende fietsen voelen, wij beschikken immers over een grote vloot testfietsen. Bij Fietsen Schenk koopt u met een gerust gemoed in een ontspannen sfeer uw ideale fiets. Ook onze na verkoop service dragen wij hoog in het vaandel. Tenslotte delen we dezelfde passie.

“Wij gaan voor een persoonlijke, service gerichte aanpak.”


Maak kennis met ons team

Bij Fietsen Schenk spreek je met mensen, en niet met een bedrijf. We zijn een sterk team, opgebouwd uit mensen met een passie voor fietsen. We gaan er elke dag ten volle voor, om u als klant te helpen en om uw fiets in topconditie te houden.