Retül Fit

RETÜL FIT

Om uw unieke fietspositie te bepalen wordt gebruik gemaakt van het RETÜL FIT-systeem. RETÜL FIT is het enige, complete systeem van fietspositionering dat ergonomisch is ontworpen en wetenschappelijk is getest om de kracht, het uithoudingsvermogen en het comfort van de fietser te verbeteren.

Gewoonlijk past de fietser zich aan bij de fiets, bij RETÜL FIT gaan we het proces omkeren. Hiervoor gaan we heel professioneel en secuur te werk in verschillende stappen. Bij fietsen Schenk hebben we een eigen kinesist die u mee zal begeleiden tijdens dit proces.


%

Betere fietservaring


WAT IS RETÜL FIT?

Retül FIT is meer dan alleen een fiets passen — het is een manier om meer te leren over je lichaam, fiets, en hoe een goede pasvorm zal helpen om je fietsdoelen te bereiken.

WAT IS JUISTE MATCH?

Heb je je ooit afgevraagd welke maat je fiets moet hebben, of waar te beginnen wanneer je een nieuwe stijl van rijden krijgt? Misschien weet je niet zeker hoe je fietsschoenen moet aanpassen, of waarom het nieuwe paar dat je net bekeek anders aanvoelen dan diegene die je op dit moment draagt? Met ons MATCH-systeem krijg je antwoord op al deze vragen en we houden de resultaten digitaal opgeslagen bij voor toekomstige aankopen, ongeacht het product.

HOE WERKT HET?

We beginnen met een pre-fit fysieke beoordeling, hier houden we rekening met de beperkingen van uw lichaam, eerdere blessures, pijnen en uw doelen op de fiets. Van daaruit gaan we over naar onze Vantage Motion Capture System om real-time, drie-dimensionale gegevens te verzamelen van uw pedaalgebruik. Deze gegevens worden dan gebruikt in ons systeem, zodat we de voor  jou perfecte fietspositie kunnen bepalen.

Deze RETÜL Fitting gebeurt in samenwerking met kinesist Dieter Van Meel.