Retül Match Tower

Retül Match Tower

In enkele tellen de perfecte combinatie voor uw fiets en uitrusting

RETÜL MATCH TOWER

U kent het klassieke verhaal als u een fiets wil kopen. Zadel past niet goed, schoenen eigenlijk te klein gekocht, fiets niet op je maat gekocht. Met RETÜL Match-systeem behoort dit tot het verleden. Bij Specialized Brand Store geniet je GRATIS van een persoonlijke opmeting met de RETÜL MATCH TOWER. Het is een digitale toren die door het nemen van enkele maten een complete, persoonlijke “match” zal voorstellen voor uw fiets, schoenen en zadel.

Het leuke is dat deze meting per mail uw richting uitkomt. Zo heeft u steeds de ideale maten bij de hand als u gaat fiets-shoppen.

Dus het is simpel, u komt langs voor een nieuwe fiets, zadel of schoenen. Wij nemen de nodige afmetingen en de RETÜL MATCH TOWER geeft de perfecte combinatie. Dan heeft u geen keuze zegt u? Zelfs dat is voorzien, er zullen verschillende modellen voorgesteld worden zodat u nog steeds de mooiste/beste keuze kan maken.


RETÜL FIT VOOR NET DAT IETSJE MEER

Wilt u uw fiets nog meer op uw maat? Ontdek dan onze RËTUL FIT. Hierbij gaan we de fiets zelf volledig op uw maten een wensen afstellen.